Bridal Rescue kit

Bridal Rescue Kit

Een handige, zelf ontworpen etui, met daarin onder andere jouw lipstick of lipgloss, een kleine spiegeltje, een beetje matterend poeder, en natuurlijk mijn gegevens. Als je je bruidsvisagie bij Massage en Visagie by Edith Remmen boekt dan garandeer ik je niet alleen exclusiviteit, zodat ik je op jouw trouwdag alle aandacht kan geven die je verdient, maar ook dat je visagie perfect blijft zitten.

Zelf een kleine touch-up doen van je make-up

Uiteraard is je visagie zorgvuldig aangebracht en goed gefixeerd. Echter je lipstick of lipgloss heeft toch ernstig te lijden op je trouwdag. Na het eten van de bruidstaart of het heerlijke diner raad ik je aan om deze bij te werken. In de Bridal Rescue kit zit jouw lipstick of lipgloss die we gekozen hebben tijdens je proefvisagie.
’s Morgens tijdens de bruidsvisagie breng ik je lipstick of lipgloss aan, en daarna gaat hij in de Bridal Rescue Kit. Deze geef ik aan iemand die de hele dag kort bij je is. Bijvoorbeeld je zus of beste vriendin. Zo kan zij ervoor zorgen dat je snel je lippen kan bijwerken.

Matterend poeder

Er zit een beetje matterend poeder in de Bridal Rescue Kit. Mocht het heel warm zijn op je trouwdag dan kun je dit gebruiken om het teveel aan glans weg te halen.

Haarlak en haarspeldjes

Heb ik je bruidshaarstyling verzorgd? Dan vindt je ook een klein flesje haarlak in de Bridal Rescue Kit, tezamen met een paar haarspeldjes, zo kun je tussendoor je haren nogmaals fixeren. Mocht er een onwillige haar ontsnappen aan de haasrtyling kun je hem met een haarspeldje vast zetten.

Niets wordt aan het toeval overgelaten!!

Misschien wil je dit ook lezen...

Plaats een reactie