Diensten

Een professionele en persoonlijke aanpak, zodat je zeker weet dat ik het beste in je naar voren haal!

Alles voor de bruid

Je bruiloft; de mooiste dag van je leven! Natuurlijk wil je er dan op je mooist uitzien!

Je trouwdag wil je ontspannen beginnen. Heerlijk relaxt in je vertrouwde omgeving, op elke gewenste locatie en tijdstip, omgetoverd worden tot een prachtige bruid. Opgemaakt worden door een professionele visagist, je trouwdag is daar een uitgewezen gelegenheid voor. Mijn visagie stijl laat zich het best omschrijven als naturel make-up, glamour make-up. Jouw sterkste punten accentueren zonder je helemaal te veranderen.

Ik breng een make-up aan die past bij jou, je trouwjurk, je boeket en de overige entourage. Er wordt uitsluitend gewerkt met producten van hoogwaardige kwaliteit, deze garanderen dat je make-up de gehele dag mooi blijft zitten. Ik neem alle tijd om ervoor te zorgen dat jij er perfect uitziet.

Lees meer 

Visagie

Heb je binnenkort een feestje of andere speciale gelegenheid?

Heb je binnenkort een feestje of andere speciale gelegenheid? Een mooie visagie en passende haarstyling , dat hoort toch bij elkaar. Samen onlosmakelijk verbonden. Dit kan zowel op mijn locatie als op een locatie naar keuze.

Ook voor: visagie voor fotoshoot’s, zakelijke presentaties, modeshows of een speciaal optreden ben je aan het juiste adres.

Lees meer 

Workshop

Wil je graag zelf leren hoe je jezelf het beste – mooiste kunt opmaken?

Kun je tips gebruiken over hoe je nu oogschaduw gebruikt zodat je ogen direct opener zijn en dit een liftend effect heeft op je oogleden? Of wil je graag leren zelf mooie smokey eyes te maken? Dit kun je allemaal leren in een visagie workshop. Een op één op mijn locatie of in een groep tot 8 personen op jouw locatie.

Lees meer 

Handen

Laat je handen spreken!

Het plaatje is pas af als je handen mooi verzorgd zijn. Ik breng een gelnagellak aan, op je eigen nagel, in een kleur naar keuze. De gelnagellak blijft ongeveer 2-3 weken mooi zitten. Er is keuze uit meer dan 20 verschillende kleuren. Je kunt de gelnagellak behandeling uitbreiden met een manicure om je handen mooi te verzorgen.

Lees meer