Handen

Mooi verzorgde handen en nagels!

Laat je handen spreken…

Je handen zijn je visitekaartje, mooie verzorgde handen en nagels complementeren je styling en maken het helemaal af. Je handen mogen gezien worden! Ik kan zowel een manicure doen, waarbij je handen vertroeteld worden. Maar je kunt ook kiezen voor een gelnagellak behandeling.

 

Een gelnagellak blijft 2-3 weken mooi zitten

Handen hebben dagelijks veel te verduren door de zon, water en andere invloeden. Daarom kunnen ze best een verwenbehandeling gebruiken. Eerst mogen je vingers in een vingerbad, worden je nagelriemen teruggeduwd en de nagels gevijld. Daarna breng ik een zachter amandel olie aan op de nagelriemen en een voedende handcrème op je handen. Je handen zijn weer lekker zacht en verzorgd!

Tevens kun je kiezen voor een mooi kleurtje op je nagels middels een gelnagellak. Deze gelnagellak blijft 2-3 weken mooi zitten. Je kunt kiezen uit meer dan 20 verschillende kleurtjes, onder andere zachte tinten – vrolijke koraalkleuren en felrood, het is allemaal mogelijk.
Voor je trouwdag kun je ook kiezen voor een French manicure behandeling, echter ik werk altijd op je eigen nagel.

afspraak
direct een afspraak maken

 

vraag de brochure / prijslijst aan

Diverse behandelingen mogelijk. Tip: voor extra zachte / verzorgde handen, boek de pakking erbij!

Nu aanvragen 

Claudia

Gelnagellak / manicure

Een manicure/ gellak met goede service tegen een mooie prijs. Fijn is dat het een totaalprijs is; verwijderen oude gellak, nieuwe gellak aanbrengen en een mini handmassage. De service komt naar voren in de klantvriendelijkheid (kopje koffie of thee) en de warme persoonlijkheid van Edith. De gellak wordt netjes, secure en afgewerkt aangebracht. De handmassage is zeker een plus waard. Niet even snel een olie-tje op de nagelriemen aanbrengen en een beetje handcrème. Nee een echte handmassage. Ik merk vaak dat spanningen in de pezen minder zijn en mijn handen meer ontspannen na deze afrondende massage. Kortom: een aanrader voor een mooie gellak te laten zetten in een prettige omgeving met een goede sfeer.

Anja

Gellak

Vroeger had ik lelijke gebrokkelde nagels. Sinds Edith mijn nagels doet met gellak schaam ik me niet meer om mijn handen te laten zien. Ik vind ze nu zelfs mijn visitekaartje. Ben er trots op dank zij jou! Bedankt

Kim

gelnagellak

Ik kom regelmatig bij Edith voor mijn nagels; een pure verwennerij, Edith neemt alle tijd, is erg kundig en professioneel. Ik houd steeds goed verzorgde handen met gelnagellak die het lang volhoudt.

Carol

gelnagellak

Ik vind het persoonlijk altijd heel belangrijk dat iemand verzorgde handen heeft en dus ook mooie gelakte nagels bij de dames. Het is toch een visitekaartje wat veel mensen onbewust niet in de gaten hebben. Voor mij is het een moment van ontspanning om een verzorgde manicure te krijgen met uiteraard de finishing touch, toffe gelnagellak waar ik geen omkijken meer naar heb de komende 2 weken. En dat is zeker en vast een echte aanrader voor mama's die geen tijd hebben om iedere dag hun nagels te lakken. Door het vele contact met water bij jonge kids is dit ideaal, eenmaal erop en je bent in orde voor zeker 2 weken. Ik kan het absoluut aanbevelen, maar geloof mij niet blindelings en probeer het gewoon zelf uit en je zult zien dat je niet meer anders wilt! Merci Edith ;-)

Hoe kan ik je nog meer van dienst zijn?

Bruiden

Bruiden

Een zorgvuldig aangebrachte bruidsvisagie, zodat je straalt op je trouwdag.

Visagie

Visagie

Een mooie make-up die de hele dag goed blijft zitten

Workshop

Workshop

Leer jezelf opmaken, individueel of samen met vriendinnen