Visagie

Make-up voor speciale gelegenheden

Voor de mooiste versie van jezelf

Heb je binnenkort een ‘chique’ feest of een feest met een dresscode? Of wil je een bijzondere make-up voor het huwelijk van je vriendin? Ik breng een professionele make-up aan die de hele dag blijft zitten. Je zal stralen en dat zal mensen opvallen. Bij een gala of ‘chique’ feest is het totaalplaatje pas af als kleding en make-up één geheel zijn.

 

Visagie Maastricht zorgt dat jij er prachtig uit ziet…

Door je natuurlijke schoonheid je accentueren, en eventuele oneffenheden te camoufleren haal ik het beste naar voren. Tevens kan ik een passende haarstyling verzorgen bij de visagie. Een elegante updo of nonchalante messy look. Er zijn zoveel momenten te noemen waarbij een professionele visagie een meerwaarde heeft: gala, feest, fotoshoot, communie, verjaardag, jubileum, afstuderen, promotie, presentatie en pensionering. Welk moment je ook kiest, alle aandacht gaat naar jou!

Een visagie kan ook ingezet worden om modellen mooi te maken voor een presentatie, hostesses voor een promotie. Zo verzorgde ik in het verleden onder andere de visagie van de rondemiss van de Amstel Gold Race, de visagie en haarstyling van hostesses van een groot bedrijfsfeest, en de visagie en haarstyling van de gastvrouwen van een exclusieve beurs in een congresscentrum.

afspraak
direct een afspraak maken

 

vraag de brochure / prijslijst aan

Heb je vragen of wil je graag meer informatie, neem gerust contact met me op.

Nu aanvragen 

Vocal group Odeon

Vocal group Odeon

Visagie

Dankjewel voor een kleurrijk maar vlekkeloos Odeonatic Vocal group Odeon

Harrie Alken, Stichting de Knoevel

Harrie Alken, Stichting de Knoevel

Visagie

Hallo Edith, Op deze plaats wil ik je van harte bedanken voor jouw bijdrage aan de knoeveldag van Quinty. Mede door jouw bijdrage hebben we een schitterende dag gehad. Quinty, het gezin en wij hebben genoten. De glimlach van een kind is toch onbetaalbaar ! Groetjes Harrie Alken, Stichting de Knoevel

Hoe kan ik je nog meer van dienst zijn?

Bruiden

Bruiden

Een zorgvuldig aangebrachte bruidsvisagie, zodat je straalt op je trouwdag.

Workshop

Workshop

Leer jezelf opmaken, individueel of samen met vriendinnen

Handen

Handen

Laat je handen spreken. Gelnagellak blijft 2-3 weken perfect zitten.