Edith-Remmen

Professioneel, gedreven, enthousiast en gastvrij

In 2009 startte ik mijn visagie carrière bij Professionele Visagie Opleiding Marlou Reijnders. Zo werd mijn droom mijn passie. Als mensen mij vragen: “Wat doe je nu het allerliefste??” dan antwoord ik: “Mensen mooi maken. Niet zomaar mooi, want soms is er niets voor nodig om mooi te zijn. Straal vanuit jezelf..”
Visagie is het vakgebied dat zich bezighoudt met het accentueren van de sterke kanten van een gezicht en het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten.

In dit vakgebied moet je je blijven ontwikkelen en vernieuwen. Ik volg regelmatig workshops en cursussen, zodat ik op de hoogte ben van allen nieuwe ontwikkelingen op het gebied van visagie. Ik beschik alleen over hoogwaardige kwaliteit’s make-up, MAC – Kryolan – Make-up Studio, die voor een mooi resultaat zorgt.

Ik werk voornamelijk in de regio Maastricht, Zuid Limburg. Maar een leven is saai zonder dromen…Mijn droom is om jouw bruidsvisagie te mogen verzorgen op een zonnige exclusieve locatie in het buitenland.

In mijn privéleven ben ik gelukkig met mijn man Raymond, dochter Joelle (2001)en zoon Jurian (2004). Mijn vrije tijd besteed ik graag aan de triathlon sport.

Neem een kijkje bij Visagie Maastricht by Edith Remmen

Graag laat ik in een film van anderhalve minuut meer over mijzelf en mijn bedrijf zien. Ik laat je een blik werpen op mijn praktisch ingerichte werkruimte, en deel mijn passie en enthousiasme. Ik werk meestal alleen en altijd op afspraak zodat ik op de afgesproken tijd voor je klaarsta!

Door maatwerk te leveren en mijn jarenlange ervaring in de exclusieve horeca, verzorg ik je opdracht met grote professionaliteit en veel plezier.

Graag tot ziens!
Edith

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden

Beauty begins the moment you decide to be yourself - Coco Chanel

Bekijk Portfolio 

Vera van Gerwen- Akkermans

collega visagiste

Ik ken Edith als een fijne, respectvolle collega waar ik graag mee samen werk. Zij heeft een hele fijne manier van werken en haar stijl - romantisch, natural- spreekt mij erg aan. Ze is altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen zowel op privé als zakelijk gebied. Mocht ikzelf de mogelijkheid niet hebben om iemand verder te helpen verwijs ik ze met een gerust hart naar Edith door.

Katinka Jarabik

collega visagiste

Edith Remmen Visagie & Massage is een enthousiast en gedreven visagiste woonachtig te Maastricht. Voor professionele visagie maar ook voor massages kunt u bij haar rekenen op haar deskundigheid en ervaring. Voor een goede make-up voor uw bruiloft of feest kunt u rekenen op een persoonlijk advies waarbij goed geluisterd wordt naar uw wensen. De meeste bruiden prefereren een naturel make-up, maar ze vinden het belangrijk dat deze van goede kwaliteit is zodat u de gehele dag tot in de kleine uurtjes straalt! Dus als u gaat trouwen of u heeft een bijzondere gelegenheid bent u bij haar aan het goede adres voor een mooie make-up.

The perfect wedding recensies

ThePerfectWedding.nl is de uitgebreidste en meest bezochte trouwsite van Nederland waar je originele ideeën, praktische informatie, de laatste trends en de leukste leveranciers op een eenvoudige manier kunt vinden.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Bruiden

Bruiden

Een zorgvuldig aangebrachte bruidsvisagie, zodat je straalt op je trouwdag.

Visagie

Visagie

Een professioneel aangebrachte make-up die de gehele dag mooi blijft zitten.

Workshop

Workshop

Leer jezelf opmaken, individueel of samen met vriendinnen

Handen

Handen

Laat je handen spreken. Gelnagellak blijft 2-3 weken perfect zitten.

 

Heerlijk ontspannende massages

Massage praktijk by Edith Remmen biedt je niet alleen een heerlijke massage, ik bied je meer!

Mijn massage richt zich op je lichaam en op je geest. Zo kun je als sporter bij mij terecht met (spier)klachten, maar ook als je niet intensief sport of last hebt van vastzittende spieren kan ik ontspanning bieden. Tevens is het aanbod uitgebreid met een massage workshop en een chocolade pakking.

Je massage zal niet alleen een weldaad zijn voor je spieren, maar ook een rustpunt waar je naar uit zult kijken.

Ga naar website