Tips en Trics bruidsvisagie

Tips en Trics bruidsvisagie

Ben je (deze vakantie) ten huwelijk gevraagd? Van harte gefeliciteerd met jullie komende huwelijk!
In deze column wil ik je graag enkele tips geven.

Een van de eerste dingen die door een  aanstaand bruidspaar geregeld worden zijn: de trouwdatum, de trouwlocatie en de feestlocatie. Later komt ‘de jurk’ in beeld.Op je trouwdag wil je er natuurlijk prachtig uitzien, dit is een samenwerking tussen: de jurk, de bruidsvisagie, de haarstyling en de accessoires. Je kunt heel veel inspiratie opdoen op internet, zo is er de site: www.theperfectwedding.nl. Ideeën voor een vintage wedding, haarstyling tips, de hipste … vul zelf maar in…

Tips en Trics bruidsvisagie - © Eric Smeets - Fotografie

Voor je bruidsvisagie zijn er een aantal mogelijkheden: je doet zelf je make-up/ of laat dit door een goede vriendin doen, of je volgt van te voren een bruids visagieworkshop en met de tips van de professional en de juiste producten breng je zelf een stralende make-up aan. De laatste mogelijkheid is dat je een visagiste boekt.

De proefvisagie voor de bruiloft

Tijdens een proefvisagie bespreekt de visagiste je wensen met je. Hoe wil je graag uitzien: klassiek, hip, trendy of  traditioneel. Wil je misschien je lippen laten spreken of meer een accent op je ogen?
Een visagiste zal altijd de sterke punten in je gezicht accentueren en oneffenheden camoufleren. De sleutelwoorden voor een geslaagde bruidsvisagie zijn stralend, fris, soft, zacht en duurzaam. Een mooie make-up komt goed tot zijn recht als het past in het gehele plaatje.

Graag geef ik jullie een kijkje in mijn werk als visagiste: bij 99% van mijn bruiden loopt alles perfect maar soms.. Zo was er mijn eigen man die zonder bruidsboeket aan de deur stond (hoezo moest ik dat meenemen dan?). Ook was een bruid die ondanks alle hectiek tegen me zei: ‘Kom gezellig aan tafel zitten, drink een kop thee en smeer je een boterham’…

Geniet van de periode voor je trouwen, laat je door niet niemand van de wijs brengen, en doe het op jullie manier.
Ik wens jullie een mooie dag toe!
Copyright foto: Eric Smeets. Visagie bruid: Edith Remmen, Visagie Maastricht

Misschien wil je dit ook lezen...

Plaats een reactie