Visagie workshop

Heb je altijd al willen leren hoe jij jezelf professioneel maar moeiteloos op kunt maken?

Leer de make-up geheimen van een professioneel visagiste

Heb je thuis een hele make-up tas vol met make-up? Maar gebruik je vaak maar 2 producten uit die hele tas? Zonde! Tijdens een visagie workshop leer ik je hoe je jezelf natuurlijk mooi op kunt maken.

Kies je voor een 1 op 1 workshop, kom je met (max) nog 2 dames naar mijn locatie??
Of zoek je een invulling voor een tiener workshop dan wel een visagie workshop voor een groepjes dames op locatie?

In elk van mijn visagie workshops ga ik je leren hoe je jezelf mooi op kunt maken. Het camoufleren van oneffenheden, hoe kies je de juiste (kleur) foundation, dagelijkse naturel visagie & full glam visagie, welke kleur past bij mijn ogen, hoe voorkom ik dat mijn oogmake-up tijdens de dag wegsmelt… het komt allemaal aan bod.
Na afloop weet je welke producten en materialen je moet gebruiken en kun je jezelf mooi opmaken.

Individuele visagie workshop, naturel visagie Tijdsduur 2 uur

Een 2 uur durende visagie workshop op mijn locatie, waarin ik je leer hoe je jezelf mooi en natuurlijk op kunt maken. Aan bod komen het gebruik van concealer en foundation, natuurlijke oogmake-up, stylen van de wenkbrauwen en hoe je subtiel een rouge aanbrengt.
€ 55,00

Visagie workshop voor 2 of 3 personen, naturel visagie Tijdsduur 2,5 uur

Samen met je vriendin of dochter een gezellig en ontspannen moment bezig zijn met make-up. Tijdens deze 2,5 uur durende visagie workshop op mijn locatie leer ik je hoe je jezelf mooi en natuurlijk op kunt maken. Aan bod komen het gebruik van concealer en foundation, natuurlijke oogmake-up, stylen van de wenkbrauwen en hoe je subtiel een rouge aanbrengt.
€ 45,00 per persoon

Uitbreiding Full glam visagie Tijdsduur 30 minuten

Het is mogelijk de individuele visagie workshop en de visagie workshop tot 3 personen uit te breiden naar full glam make-up. Hierin wordt extra aandacht gegeven aan shapen en highlighten, en het creeren van smokey eyes.
(Deze uitbreiding is alleen te boeken in combinatie met de individuele visagie workshop of de visagie workshop tot 3 personen)
€ 10,00

Tiener visagie workshop Tijdsduur 2 uur

Voor ‘jonge’ dames vanaf 12 jaar tot en met 16 jaar, hoe voorkom je de indianen strepen op je gezicht, hoe breng je een eyeliner aan… Kortom de basis voor jongedames die net met make-up in aanraking komen. Deze workshop geef ik vanaf 3 tot maximaal 8 personen op jullie locatie.
€ 25,00 per persoon
(exclusief eventuele reis,- en parkeer kosten)

Visagie workshop voor een groep van 3 -14 dames, Vrijgezellen feest, bedrijfsuitje, studiemiddag, teambuilding Tijdsduur 3 uur

Op aanvraag is het mogelijk om de visagie workshop voor een groter gezelschap (eventueel met boeking van een locatie) voor jullie te organiseren. Deze workshop kan samen met een of meerdere collega visagistes gegeven worden. De groepsgrootte is maximaal 7 dames, zodat iedereen tips en trics ontvangt en persoonlijke adviezen krijgt. De workshop wordt op jullie locatie gegeven.
€ 35,00 (van af) per persoon
(exclusief eventuele reis,- en parkeer kosten)

Elke

Elke

visagie workshop met fotoshoot voor vrijgezellen feest

Hoi Edith We willen jullie graag bedanken voor de fijne en gezellige workshop. Ook de fotoshoot vonden we super leuk. We hebben er allen van genoten en de bruid in spé gaf aan een super dag gehad te hebben. Daar doen we het uiteindelijk voor hè. Merci voor het organiseren van de workshop en fotoshoot, Elke.

Joan

Joan

visagie workshop teamuitje

Edith is een vakvrouw die goed luistert naar haar klanten. Bovendien is ze ook nog eens superaardig. Chapeau!

Marc

Marc

tiener workshop verjaardag dochter

De meiden hebben een geweldige middag gehad met de workshop visagie voor tieners.

Vraag nu direct een workshop op maat aan!
Hoe kan ik je nog meer van dienst zijn?

Bruiden

Bruiden

Een zorgvuldig aangebrachte bruidsvisagie, zodat je straalt op je trouwdag.

Visagie

Visagie

Een mooie make-up die de hele dag goed blijft zitten

Handen

Handen

Laat je handen spreken. Gelnagellak blijft 2-3 weken perfect zitten.